Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Artificiell galax

golvdamm

dammkornens

 

alla små bröder

graviterar mot varann

 

växer dygn för dygn

så en dag

 

har alla flarn

bundits samman

 

till en cirkulär hög

en galax

 

en av många

spridda

 

över golvytans

världsrymd

 

stjärnsamling

med miljoner

 

solar

svarta hål

 

när så den lilla

spindeln en dag

 

lämnar

sin galax

 

är det som om

ett rymdskepp

 

sätter fart

genom den

 

interstellära rymden

 




Fri vers av Håkan Grapenfalk
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-25 19:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Klockren perfektion i association!
2020-02-28

    Elisabeth Nilsson VIP
En liten värld blir storartad fantasifylld poesi! Nu ska jag se med andra ögon på mina dammråttor:)
2020-02-26

  Solweig Jansson VIP
Underbart perspektiv ! Världen är ett stort äventyr !
2020-02-26

    Sefarge VIP
Tänk vad en tanke
Kan sätta igång?
;)
2020-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk