Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objektivitetens Illusioner

Tills den tänkta tanken är övertänkt eller organiserat uttänkt får män tänka tankar om observerande själar för att förstå medvetna tankar som
"Den troliga verklighetens objektiva existens, observerad av vardera och förevigad i oändliga sekvens"
I enighet med energiernas definitiva samhörighet förenade i det observerade som finaste trådar av sammet
Självklart, blod faller likt en älv klar, virvlande i köttsäckar
Energier strömmar i bäckar
Subjekten räcker sig över räcken gjorda av frågetecken
Genom ögon, förbiseenden
Illusioner av tid i oändlig förändring och sanningar förvrängs
Då varje medvetande är fast i sin egen föreställning av en och samma sekvens
Så, varje mening sagd och varje tanke framlagd, är avlad och avlagd
Från springande barnsben till gamla vid gravsten
Från fattigmannens lättja till kungens makt så tung
Är alla kroppar nya men ingen fråga ung




Fri vers av Sheshe
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-25 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sheshe
Sheshe