Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt universum

Tanken svindlar
Ditt universum är lika stort som mitt
Lika stort

Ditt universum
Vi möts

Vi är i varsitt universum och vi möts för en sekund
Innan vi åker vidare

Ensamma i varsitt universum
På besök




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-25 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP