Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
länge. Vida skrivet, något beskrivet, något flummigt, något lummigt!


Uppiggande olika stunder, för olika stunder och för olika

Uppiggande, är skärmtid.
Uppiggande, är Oboy.
Uppiggande, är kaffe.
Fysiskt uppiggande.
Alla dessa ting verkar uppiggande, fast olika länge...
Hur länge, på just dig?
Undersökning och utställning(Titel för ditt unikum)

Och slutligen (egentid, men det är mer mentalt.)
(Och ska vi skilja på vad som är mentalt och fysiskt?Som att sätta i fack.)
Men annars...
Vem sätter hot i fack?
Annars...
Är en klassiker.
Annars händer det här och det här...
Kanske verkligheten beskriven utan hot?
Annars utan hot, utan bara konstaterande; Vem sätter hot i fack?
Polisen...
Åklagarmyndigheten...




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-02-26 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim