Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda tid jag har

Den enda tid jag har...
Är när jag skolkar från sömnen, för att skriva några rader.
Är småbarnsförälder, så kan inte göra det jämnt...
Vad är friskt , och vad är sjukt beteende , i detta sammanhang?




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-26 01:59



Bookmark and Share


  P-E-H
Fin dikt med hög igenkänning om föräldraskapet dilemma.

Väl förmedlat!
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim