Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker sagda av min nästan-make!

Han säger att jag är het.
Min nästan-make.
Jag är het.
På gränsen till sexig, säger man ju, för att påpeka att man är sexig.
Jag är het, även i annan bemärkelse; Inte så sexig aspekt dock...
Het, som i svettig.
Min nästan-make säger ; Du är bäst.
Han höjer mig till skyarna, för att han känner just så...
Som att jag har kommit till himmelen på jorden, och han å...
Alltings relativitet, om han är Jag, och Jag är han.
Varandras reflektioner.
Om vi var barn, skulle vi gunga på en gungbräda, och konstatera, där vi satt på var sin kant; Att vi trivs rätt bra ihop! :)
Vi skulle se varandra i ögonen och känna det.
Precis som de ord han uttalar till mig, och som bygger upp.
Men jag skapar ett Men, om jag tänker vidare på uttrycket, att jag är bäst...
Skulle jag? Lilla jag? Hur är det möjligt? För att sedan, Han och jag konstatera; Det är möjligt att vara bäst. Han är en sådan typ som har ett så omåttligt bra självförtroende, och det dras jag till, trots att jag tidigare i mitt liv föraktat människor med vad jag tycker är alltför bra självförtroende...
Ändå har jag inte kunnat sätta fingret på vad deras självförtroende bestod i?
Bestod det i; Att de mådde bra och visade det?
Skulle man må bra, men inte visa det utåt?
Du är bäst, Ja det är jag.
Eller som med Tinas ord; Du är simply the best.
Och i jakten på självförtroende stjäl jag dessa ord.




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-26 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim