Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara på poeter.

En dikt kvar att skriva, av den begränsning som finns.
Vad skriver man?

Vidare;Vad händer med begränsningar som finns i livet? Vad leder de till?




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-26 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim