Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmen om oss

Filmen om dig och mig i mitt huvud
Om och om igen dag som natt
Med olika scener i vacker sommarmiljö
Jag har kontrollen, jag vet handlingen
Du säger precis det jag vill höra
Och du gör allting rätt i perfekt tajming
Beröringen och kyssarna är så verkliga
Jag känner hur du smeker min kind
Jag tittar in i dina vackra blå ögon
Där drunknar jag och blir knäsvag
Ditt leende får mig att rodna generat
Värmen från din hud mot min, vi blir ett
Passionerade omslingrande kroppar
En svettig dans där du för mig rätt
En ljuvlig dröm jag önskar slår in en dag
Om vi sågs igen i verkligheten nånstans
Skulle du säga dom där vackra orden?
Kommer din beröring kännas på samma sätt?
Är smaken av dina läppar lika delikat goda?
Skulle jag ens få fram orden jag vill säga
Kommer endast våras blickar hålla talan
Så mycket jag vill förklara och visa dig
Åren har gått alltför fort men ändå sakta 
Minns du mig i detalj så som jag minns dig?
Blir jag besviken av fantasin jag målat upp?
Eller är du mer underbar än jag kunnat ana?
Frågor behöver svar liksom svaren sina frågor 
Kommer du förstå och känna som jag?
Tårar faller då saknaden efter dig är stor
Ett glapp i tiden ett tomrum i hjärta och själ 
Är du den som gör att jag äntligen hittat hem?
Visionen av oss att jag är din och du är min
Med dig vill jag leva med dig vill jag åldras 
Slutdestinationen i livet är med dig vid min sida 






Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-26 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan