Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfrusen

Snön vräker ner
Krokusen fryser
Våren dröjer




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-26 09:52



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Samma här!
2020-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Här har det regnat och regnat, krokus och snödroppar står i vatten.
Hoppas att Mars bjuder på bättre väder.
2020-02-26

  ULJO
Ett litet bakslag även här i Småland. Tyvärr.
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP