Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga björkars vita stammar


Du andas
liv

Där
mellan
svärta och
förhoppning

Har
framtiden
har alltid
sökt vägar

Att färdas
stolt och
välburen

Skuggorna
över din panna
ska snart
byta skepnad


när
liljekonvaljer
bereder
en matta
mellan
unga björkars
vita stammar

Ser jag
dina
anletsdrag
formateras

Och
ljuset färdas
i din
riktning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-26 11:32



Bookmark and Share


  Briza media
Vackert!
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP