Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitstövlar (är vi allihopa)

Vi är för många

Det enda hoppet
är en giftigare och mer beslutsam version
av Corona
eller varför inte Ebola

Se verkligheten! Se behovet!
Uppsök närmaste smittkälla;
kontaminera dig
och rädda planeten;
dra ditt strå från stacken,
din egofixerade jävel!

Eller är det ok att världen går under,
bara du får vara med om undergången!?

Skitstövlar är vi allihopa, allihopa, allihopa!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-26 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP