Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnaglad och fastlimmad!

Stilla sitter jag I limbo

Fastnaglad och fastlimmad på samma ställe

 

Trevar och kryper

För en liten stund går det till och med bra

 

Men plötsligt likt en super spänd gummisnodd

Dras jag hastigt tillbaka till samma fucking läge

 

Rakt in i mitten och fast i det där jävla klistret

Kommer varken fram eller tillbaka

 

Benhårt nitad och inom stum

Samtidigt sprängfylld av frustration

 

Tomt inom

Samtidigt ett olidligt oljud

 

Som ett ilande molande skri

Samtidigt är jag totalt lugn

 

 Men också helt fylld av irrande kaus

Funderar vidare men svaren uteblir

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2020-02-25




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-26 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket kan dölja sig under den lugna ytan...
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivning på denna jobbiga känsla...
2020-03-14

  Anya VIP
Jaa alla har vi nog upplevt detta. du målar det bra....och svaren får vi nog vänta på. I alla fall vissa.
2020-03-11

  aol
Känner låsningen bojan stramar hårt
2020-03-09

  Magdalena Eriksson VIP
ärlig text som går in i hjärtat. motsägelsefulla liv!
rummet där bara en kan ta sig ut själv.
2020-03-01

  lila fjäderblomman VIP
Känner din starka frustration!Kram
2020-02-29

  KattenKin VIP
Häftig beskrivning av ett frustrerande känsloläge, känner paniken ända hit.
2020-02-27

  Maria Sundelin VIP
Ibland är vi där vi måste vara även om det känns fel
2020-02-27

    Birgersdotter VIP
jobbigt läge...
2020-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Don´t give up...
Go on! Du är ju
en så´n: Har go!

2020-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig allt gott!
2020-02-26

  Snöspår
Intressant läsning. En känsla som inte verkar vara så lättfångad.
2020-02-26

  WyS VIP
Det ljusnar var vid gottmod!
2020-02-26

  ULJO
Känslor man kan känna ibland. Försök hitta ljuset i livets fina. Våren kommer snart. Tid för nydaning.
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin