Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vakna när det sista ordet dör på mina läppar


Jag såg
de sårade hästarna
som skrek mot himlen

Om nätterna
slår sig de gamla
fåglarnas själar
ner på sina grenar

Varken ondskan
eller ordet
kan göra dem illa

Somna
var inte rädd
men vakna
när det sista ordet
dör på mina läppar




Prosa av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 1089 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2020-02-26 15:33



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Oerhört berörande.
2020-08-26

  limerick VIP
Vacker poesi.
2020-05-22

  aol
Man känner en kamp för att komma genom brytpunkten
2020-03-09

  Julio VIP
Vackert
2020-03-01

  Stanley Rydell
Stark och vacker text med alldeles egen röst!
2020-02-29

    Sefarge VIP
Känsloberörande
Poetisk skrivelse
av högsta njutbar
-het!


2020-02-27

    Lena Staaf VIP
Stillsamt, vacker dikt.
2020-02-27

  Håkan Grapenfalk
mycket mycket vacker poesi, alla applåder stående och märkning!!
2020-02-27

  Solweig Jansson VIP
Starkt och vackert !
2020-02-27

  Kungskobran VIP
Så laddat. Bokmärkeso
2020-02-27

    ej medlem längre
Så gripande vackert! Får mig att vakna..
2020-02-26

    ej medlem längre
Du målar dramatiska bilder med dina ord. Känslan når fram till läsaren.
2020-02-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbart vacker poesi du skriver!
2020-02-26

    ej medlem längre
Fin, stark, vacker och sorgesam..

2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP