Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel dörr

Går in i en grå gång

Sterila väggar möter din blick

följ gången som slingrar sig fram

Ljuset faller inte in

finns inga fönster allt tomt

Stannar till inga telefoner ingen tv på

Finna rätt dörr

Värmen slår imot dig

rummet är inbjudande

hör radion som är på

färgerna smakerna dofter gör dig lugn

Dagen slår sig till ro

Fel dörr stängs.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-26 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP