Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlande vatten

Kom in i en oas av vatten

Det rinner i forsar

I kroppen som står där tar in alla intryck

I varma oasen droppar sitron

och dampar lägger allt i grå dis.

Ute bubblar det och tallarna

blåser i vinter sista storm

Din hud smekes av det porlande vattnet

Ger dagen ett minne, kroppen trött glad  nöjd

Porlande vatten strilar.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-26 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP