Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängen

Jag skolkar
från regnet
blåsten och kylan

Stannar
i sängen
ännu några dagar

Tittar i taket
läser romaner
och gör yoga.







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-26 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA behövligt ibland!
2020-03-01

  Respons VIP
Låter gott!
2020-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Sådana dagar kan också kännas värdefulla!
2020-02-28

  KattenKin VIP
Så skönt att skolka ibland, det är en väl unt tänker jag.
2020-02-27

    Lena Staaf VIP
En helt okay tillvaro!
2020-02-27

  ULJO
Gott att ta hand om sig.
2020-02-27

  lila fjäderblomman VIP
Låter som en ganska skön tillvaro!
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP