Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att drömma

Kände mig trygg i min mardröm
vaknade ur sömnen

… och steg in i otryggheten …




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-02-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik