Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYGER IVÄG

jag väntar,

jag längtar,

jag rycker,

jag tycker,

om dig.






Övriga genrer av SamuelP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-02-26 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP