Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykologisk Thriller.

Varför kan jag aldrig avsluta något?
Men visst låter det bättre, när man fullbordar något, än när man avslutar det?




Bunden vers av Mim
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-02-27 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim