Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattmara och morgonljus


Över takåsarna


När dagen
faller

Som solen
ner
i skimrande
vida hav

När mörkret
vidgas
och tar plats

Ska du

höra
mullret
från en
inre strid

Innan solen
åter stiger
över
takåsarna








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-27 09:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jo tack. Det känner jag till.

2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP