Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad igen

En slöja har skymt sikten
Smärtan
Sorg
Rädslan hade tagit över

En osynlig slöja täckte mina ögon

Solen ryckte bort den

Grönsiskorna väckte livslusten
Om de kan så kan väl jag...

Idag väljer jag glädjen
Sorgen finns kvar
Men den ska inte få styra

Idag väljer jag kärlek
Rädslan ska inte bestämma

Jag vill skratta och älska
Inte gömma mig bakom en osynlig slöja




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-27 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP