Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civilisation

Miljöpartisten
sålde nakenbilder på sig själv
för att ha råd att följa sin dröm
tillverka artistinal självförsvarssprej
mentol extraherad från växter odlade i
handdrejade krukor
det är där vi är som civilisation

kvinnan i Rwanda levde på potatis och ägg
hennes dröm var att följa bergsgorillor
sedan tyckte hon gorillor var för mänskliga,
ingen gillar att se sådant
det är där vi är som civilisation

jag fabricerar att influencers går med i hemvärnet
bara för att matcha en grön smoothie till
en grön uniform
det är där vi är som civilisation

när vi var tonåringar sa de att internet skulle överleva ett kärnvapenkrig
då visste vi inte att web 2.0 gav informationskrigföring deriverad från sprängkraften av en claymore-mina med sorkpest
nu spelar jag som en tonåring, på repet, samma låt från Mr Robots soundtrack
på nätet
det är där vi är som civilisation




Fri vers av A. Ostsee
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-27 12:19



Bookmark and Share


    Qadira
Intressant komponerad
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee