Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The taste of love...


time's moving

pushing us into our unknown oceans

where we've learn how to swim

in true love

we've recognized the desire of our bodies 

to be closer and closer

our souls crave for union

we've seen the soul's light

tasted the morning dew

love cannot be said

it can only be felt

from the deepest of our hearts

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-27 15:32



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vackert om kärlek från vårt hjärtas innersta.
2020-03-25

  Lars Hedlin
Ren skir kärlek! :)
2020-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken känns...mycket vackert...
2020-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Hjärtat, talar sitt tysta men tydliga språk!
2020-02-28

  Nils-Robert
Så fina rader. Kärlek kan bara kännas....
2020-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vacker och berörande kärleksdikt!
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One