Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens dagar

fönsterfilmen

ger idag:

 

en skata skjuter ut

ur vinterträdet

 

låter kråkorna

de svarta

 

musköterna

vara ifred

 

plockar åt sig

det blanka

 

Narkissos-tinget

från trottoaren

 

blåskimrande

ut ur bild

 

ut ur rutan

det verkliga

 

overkliga

svårt att hålla isär

 

understundom syns

det overkliga

 

mer verkligt

och skatan

 

självgod

svällande

 

dyker mot gatan igen

en animerad dag

 

i en animerad tillvaro

 

 




Fri vers av Håkan Grapenfalk
Läst 323 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-02-27 17:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din fönsterfilm är inspirerande, den bästa filmen denna vecka. TACK för tänkvärda ord i etern!
2020-03-02

  Solstrale VIP
Ja dessa fåglar väcker poetens ådra! ;)
2020-02-28

  Solweig Jansson VIP
Gillar dina betraktelser, de ger ett perspektiv man borde ägna mer uppmärksamhet åt i vår stressade tid !
2020-02-28

    Sefarge VIP
Det svart-vita
Ying-Yang och
Den Grå Skalan
däri ryms Febru
-ari vardagens
Vemödor?




2020-02-27

  KattenKin VIP
Jo det overkliga har en tendens att bli dagen när man i ensamhet sitter och skriver. Det är skönt att bryta mönstret ibland och ge sig ut bland människorna. Få nytt syre. Fin dikt.
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Grapenfalk
Håkan Grapenfalk