Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CORONA VIRUS

Jag tänkte boka en resa till Spanien,

att få sitta på en strand igen.

Dricka sangria vid solnedgången,

och känna lukten av havstången.

Spela strandboll med min flickvän,

och leva rövarn gladeligen fastän,

corona viruset härjar?




Övriga genrer av SamuelP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-27 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
The preachers of death wisdom speaks thus: "Only a fool remains alive, but such fools are we! And that is surely the most foolish thing about life!"

- Nietzsche
2020-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Själv bryr jag mig inte ett dugg.
För mig är döden en vinning.
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP