Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusterö

 

färjornas signalhorn i diset

där bakom glimtar hon väntande

hemkänslan är inte en plats

den är hjärtats knastrande gran i elden

kvällens utsprungna glödflagor

och jag hejdar mig inte men vill tillbaka

varje gång jag är tätt intill sorgens påfyllnad

drar jag in och tyder kvällens luft

 




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-27 23:02



Bookmark and Share


  Rublev
Så vackert och magiskt diktat om sorg och längtan, om livets ambivalens!
High five!
2020-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson