Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I början

allt förflutet pågår
samtidigt i mig

vi sitter vid bordet
och talar med ord använda
tusen gånger

när jag viskar i ditt öra
viskar jag samtidigt
i andras

när snön faller
är det tusen snöfall
inom mig




Fri vers av Patrik Järf
Läst 191 gånger
Publicerad 2020-02-27 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf