Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt 2 i min fasteserie


tankelek

 

gjord i längtan
sammansmält ur livets otroliga sanning
buren hit till tillvaron i blod och födslovåndor
obegripligt
ändå är jag här
jag målar mina bilder
där morgondagar evigt gryr
blir synrandsflammor
önskar
trånar
älskogs tunga andedräkt
vid högljudd kärlekslek

tänk om i stället kärleken långt från min njutnings trånad
vill finna egna stigar
från barrskogsmark
till sandstränder
och stoftvind över havet
där dammpartiklar som var viger solljuset det skimmer

ett omfamnade par i ljummen sand förnimmer




Fri vers av Per Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-28 08:05



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så vacker längtan !
2020-02-28

    Lena Staaf VIP
Vacker kärleksdikt!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg