Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Segla med i en spegel

 

det blå

 

det snarlika 

seglar ovanför

 

havet speglar himlen

vattnet seglar på himlen

 

moln i det blå

 

ovanför det kosmos

 

vattnet dunsta likt en optisk spegel

kastar bilden åter mot oss av varat

 

i en enda droppe ser jag mig speglas

i ett träd har den frusit fast i vinterkylan

 

då får jag syn på varelsen

insvept i sin optiska dräkt

 

min själ glimtar ...

i det blå seglar jag med i en spegel

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-28 09:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Glimt av en själ - fint!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP