Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensorisk deprivation


Ljuden vore ingenting
tystnaden förutan

Som Martin Hägglund skriver
vore livet tomt och meningslöst
utan dödens horisont

Vill man göra ett radioprogram
om ljud
ska man först blanda utrymme och tystnad
och undersöka vad sensorisk deprivation
föder




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-28 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP