Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ornament


När ordrika
slingor
klibbar fast

Snärjer
lindar in
förskönar

Iakttar
tystnaden

(ibland med
ursinne)

Varje strimma
av ljus
i ögats pupill

Varje andnings
uppehåll

Varje
egenmäktigt
erfaren
sanning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-28 11:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tysta men tydliga språk!
Bra skrivet.
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP