Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mor

Min mor.

Min mamma älskade jag när jag var liten

Sedan hatade jag henne

En oundviklig konflikt som aldrig riktigt fick ett avslut

Hon dog långsamt så vi inte skulle missa något

Hon sa att hennes gudstro skulle rädda hennes sjukdom

Ironiskt nog blev det hennes död

Nu är jag mest arg på min mor, för att hon dog så tidigt

För att jag inte fick ett bra avslut med henne

För att jag inte fick älska henne som jag gjorde när jag var liten




Fri vers av Xan
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-28 12:25



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Svår upplevele - väl berättad !
2020-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Ett starkt avslut på en bra och tankeväckande text!
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan