Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv i mörker

Livet är som en ond cirkel
Det startar fridfullt
Går sedan skata utför
Är inget man märker till en börja inget
Allt känns lugnt men spännande
Du rullar en liten bit till
Vägen börjar luta lite uppåt
Pressen kommer och du faller tillbaka lite grann
Strax är du uppe för den först backen
Det verkar bra igen och det rullar på så ett tag
Men bara om ett litet tag kommer det
Du går in i svärtan som du aldrig kommer att ta dig ut ur
Ditt liv kommer alltid att vara mörkt, men med en liten glimt ljus




Fri vers av Tess Strand
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-28 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en stjärnhimmel...
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess Strand
Tess Strand