Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter ett tag

Efter ett tag, finns det inga intressanta saker att göra
Efter ett tag, är tystnaden den enda man vill höra
Livet, kärlek, böcker, filmer och idéer verkar vara meningslösa
Efter ett tag, vill man bo i en vakuum, som ingen kan röra




Bunden vers (Rim) av Farzad Rahmani
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-28 21:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag lever i ett
vacuum fyllt av tomhet
Hjärnan töms sakta
på sitt innehåll
Kroppen skrumpnar
armarna smala som trådar
förgängligheten sprids
förvandlas till stoft
atomer som varar i evighet

2020-02-29

  Blomma-Stjärna VIP
skrämmande
men bra

om när längtan slocknar i resignation,
apati, depression

och vilja att bo i ett vakuum, som ingen kan röra
2020-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani