Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist på serotonin

Ögonlocken är tunga,
påsar under ögonen.
Ingenting som kan lugna,
inte ens sömnen.

Brist på serotonin,
jag orkar inte ens.
Slut på medicin,
jag har nått min gräns.

Konstant trött
och jobbiga bilder i huvudet.
Hjärnan är utnött.
Jag tror jag är nära slutet.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-28 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst