Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag fråga

Får jag fråga
vad du tänker på
när sinnet ditt vandrar
vart går du då
När du tillåts
drömma fritt
stannar du hos mig
hjärtat mitt?




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-28 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt..
2020-03-05

  Julio VIP
underbar text till en vacker bild
2020-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP