Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken gungar under fötter på grund av alla politiker nötter

Stäng gränsen till mitt fosterland
stenhård bevakning & koll på vem
som sätter sin fot på svenska mark
det har slagit slint i skallen hos vissa politiker
något är allvarligt fel i deras hjärnor
hur kan man bara tillåta öppna gränser?
utvecklingens kurva pekar bara neråt
kriminella löper fritt & gör som de vill
utan att vår flata regeringen säger till
våldtäkterna fortsätter rasera människoliv
precis som alla våldsattacker på oskyldiga
ingen går säker säker någonstans längre
utan förvarning kan man bli påhoppad
säkerhet finns inte på kartan & inte heller
någon trygghet som förr var en självklarhet
människor är rädda bekymrade & förtvivlade
det ser ut som krigszoner på vissa ställen
mord har blivit vardags mat på folks fat
listan på förstörelser är oändligt lång...
de som bestämmer över folks huvuden
älskar inte moder Svea eller folket
det är helt uppenbart & synbart
spåren är så tydliga att de inte
kan mörklägga dem längre..
sanningen har hunnit ikapp
deras lögner har vittrat sönder
det grumliga vatten har klarnat
murar har smulats sönder
fasader spruckit & faller i bitar
marken gungar under fötter
på grund av alla politiker nötter
det puttrar rejält nu i folks grytor
de har insett vad som sker & inte
är det glada leenden man ser
ilskan har tagit över kontrollen
de tål inte politiker trollen!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-29 00:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till fb och twitter.
2020-03-03

  Bibbi VIP
Håller med till fullo.
2020-03-03

  Monika A Mirsch VIP
Det sjunger om din kvast där du går fram i rasande fart för att få bukt med det jävliga - bra rutet!
2020-03-02

  Koloristen
Varning för rasrisk.
2020-03-01

    lydriket
Bra brandfackla, mare.

Det mest elakartade med Kronogården är inte Kronogården utan den svenska befolkningens svaga synliga reaktion på denna skattefinansierade politiska aggression mot Sverige och svenska folket.
2020-02-29

  aol
Så rätt så bra skriftat nu får det faan vara nog ,det ska bara daltas med dom bunta ihop dom och ut med bråkstakarna
2020-02-29

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Jag delar din mening.
Ilskan pyser ut.
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP