Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Starka Eniga Kära


Bestämda


Att älska
först sig själv
sedan någon
barnen

Landet
världsdelen
haven
polerna

Luften
skogen
djuren
växterna

Klarar vi det!




Fri vers av Irene Backström
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-02-29 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström