Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avig

Lidande, smetande, kletande
jag rinner på väggen al dente
Min vilda fantasi som tar mig över dagen
inte genom
ibland under
ofta
Svänger benen mot kjolen för svalka och försöker spela ut mitt inre
som ändå hopas koagulerar kladdar ihop där inne

Tragisk

så skulle hon säga
hon som kan
En del av mig kommer alltid bo
någon annanstans.




Fri vers av Malla
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-05 22:32



Bookmark and Share


  Charlotte Blombäck
Malin! Kul att se dina ord igen... Tycker om avig o det är många formuleringar som är starka, fina o fula bilder.
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Malla
Malla