Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DATORVIRUS OCH PARASITERANDE VIRUS

Genom att virus inte är en organism,
drabbar de även datorer och mobiler,
varav de sistnämnda har fördelen
instalera antivirusprogram.

Övriga virus som söka en värdcell för
att reproducera sig inne i en cell,
är biologiskt skyddslösa för okända
virus.

Virusens dominoeffekt av mångfald-
igande,är helt enkelt att genom
parasitism överleva.

Vetenskapen har ingen kunskap
om varifrån de nya helt okända virusen
kommer eller hur de uppstår,
och har därför inget försvar mot dem.

Fantasins vingar kan faktiskt ge
vänner av sience fiction tanken
att de komma från världsrymden,
och att det kan röra sig om en
bakteriologisk invasion.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2020-03-29 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP