Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Små i sinnet

Världen är så stor
så stor
varför vara liten
jag lovar
hela du får rum
lyssna ej till skiten
som de sprider
som är små
i tanken
i sinnet
för att själva
bättre må.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-29 08:28



Bookmark and Share


    Askanden
kosmologi
filosofi

har tyvärr inget annat val än att vara liten

stor är chimär

hjärnan begränsar mig
2020-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Vilka åsyftas?
Är melodin "Lasse, Lasse liten"?
I så fall är ju saken klar.

Jag är hellre liten i sinnet än vidöppen.
Vidöppna sinnen släpper in allsköns bråte. Yoga t ex.
2020-03-01

    ej medlem längre
mästerverk till foto
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP