Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slår ned nya lägerpålar

ett svårläkt herpessår
tar alla pris

en ful spegelbild
är svår att leva med

min självbild kastar
skuggor utan vitalitet

då står det bättre till
med mitt bibliotek

gamla godingar
väcker nytt intresse

jag slår läger
hos Mark Twain

Tom Sawyer
och Huckleberry Finn







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-29 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland så är det bra att bara drömma sig bort!
2020-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
En god bok kan läka många åkommor! Herpes är dock en svårövermannad krämpa. Men till slut ger den upp. Bra skrivet!
2020-03-01

  KattenKin VIP
Allt tråkigt botas med en god bok. Hoppas på bättring! Fint skrivet.
2020-02-29

  lila fjäderblomman VIP
Ja vi kan alltid "glömma" oss själva genom litteraturen och bli någon annan för ett tag!
2020-02-29

    Lena Staaf VIP
Speglar ska man bara använda i skymningen - då får man så intressanta drag!
Mark Twain var det länge sedan jag kamperade med. Jag kanske dyker ner där jag med! (Blev inspirerad).
2020-02-29

  Anya VIP
Jaa det är sannerligen svårt att komma överens med sin spegelbild. Både den yttre och den inre. Du fångar det så bra. hoppas diktarjaget får det gott med boken.
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP