Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimala

Vakta din tunga
se upp för öronen
alla bokstäver
bör inte finnas i allas närhet

Smörj dina leder
se vart det leder
ramsor som tål att upprepas

Balansera på nervtrådar
promenera barfota
på glödande känslor

Vänj dig inte vid
det svarta
nöj dig inte med den
minimala springan av ljus




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-29 20:42



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Spännande text med bra budskap.
2020-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan