Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är väntan värd?

O, herre ser ni oss från er tron?
Är våra offer värdig er gunst?
O, herre hör ni våra böner?
Förmår våra klagorop erat parti?
Eller faller vårt lidande platt likt en fjäder framför era fötter?
Eder tystnad bedrar vår tillit till er.
O, herre vi vill hedra er.
Om vi endast förstod eder vilja.
Fattiga är vi som saknar er.
O, herre giv oss åter er värme.
Ty i bitter kyla står vi kalla och frusna.
Sådan är livet berevft i eran frånvaro.
O, herre ni som är en skinande sol.
Sänd oss eran välsignelse.




Fri vers av Eros Elton VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-03-01 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eros Elton VIP