Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka med minuten!

Tysta minuten.
Sista minuten.
Under minuten.

Effektivitet.
Känslor.
Tunga känslor.
Djupa känslor.
Begravningskänslor.

Hur känner begravningsentreprenören under en begravning?

Och vad skulle hända, om man gjorde dessa dystra minuter, till glada minuter?
Likhetstecken.
Glada miner!
Glada charad-miner...
Kommer inte på...
Vad det heter egentligen,
när man skall göra den lustigaste minen...?
Nu kom jag på det...
Gladaste grimasen...




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-01 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim