Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag köpte något litet, ville göra det stort.


Ballonger, clown, present!

Jag köpte något litet.
Ville göra det stort!
Extra speciellt!
Extra allt...
Låter som att det är en pizza, som jag menar,
men det menar jag alltså inte!

Hur gjorde jag detta extra allt?
Jag...
Klädde ut mig till en Clown, med ansiktsmålning och allt!
Blåste upp ett fog...
Ett tjog,
med ballonger, fäste vid ett snöre, och höll i högerhanden.
I vänster hand höll jag den lilla lilla presenten...
Och det var väl att beakta, i dessa ond-clowns-tider...
Att jag tog på mig mitt finaste leende och endast bemödade mig, att möta min vän...
Som blev paff av min lilla entre`,
och som tur var,
tyckte han att mitt påhitt var fiffigt...
Och blev inte rädd!




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-03-01 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim