Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clown-ism! Kanske en konstform!?

Clown-filosofi-terapi.
Att lära människan, eller mänskligheten, att det kan finnas snälla clowner också!
Och att Clowner är en konstform!




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-01 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim