Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det minsta motståndet kröker - ANI


serpentin


eldvattnet blåser över våtmark
röda hårstrån på min kudde
just idag tar jag den stark
det är dags att ringa gudde

för han är söndagen som jul
för en morlös heroinist
ringa javes mor är inte kul
dåliga tidingars receptionist

håll dig till den du röker
om du vill ha henne kvar
min smalvägkarta kröker
kringom sanningens pessar

ett - ett, kuken sitter snett
som ett av bob ross träd
som alla män har hon ett sätt
att sålla lite i sin säd









Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-01 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd