Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breathing heart beats!

Instable or insane?

My imagination has no limit

 

It’s a game I like to play

Dreaming my way through life

 

The stars look very different today

People like us don’t need that much

 

Let’s get away from the city

High on life and breathing heart beats

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2020-03-01

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-01 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig frihetskänsla du förmedlar!
2020-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att få leva livet utifrån sig själv...
2020-03-14

  Anna Nickolausson
levande ord fyllda av energi
2020-03-05

  WyS VIP
Så nära det naturliga som möjligt!
Yes!
2020-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin