Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


banbrytande men håller mej på banan svandykare sen molnen givit skada


banbrytande svandykare

banbrytande men håller mej på banan/
svandykare sen molnen givit skada/
blixtrar och dunder åska som mullrar/
hittar nu grunden men fråntas ej skuld jao/

redo för konsekvenser redo att hela/
febern frös som istället ger en sveda/
medvetslös då i kvällens sken jag letat/
rev ju lös sånt kärleken vill veta/

såren kommer läka av tårar i knas/
har droppat ett helt hav av sånt som blev kvar/
i mitt inre, fina ledsna minnen/
stiger i hettans inre men ska fan smida till det/

skiner i alltets linne kommer fixa detta/
om bilden har en ful färg, måla dit något extra/
lyriken den fängslar och frigör på samma gång/
på duken jag penslar och skriver min varma sång/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-01 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl